HomeAgendaFoto'sNieuwsbriefWerkwijzeProfielPublicatiesContact

 

Bezoekers aan mijn stand zeggen dat het bijna onmogelijk is om geen glimlach op het gezicht te krijgen bij het bekijken van mijn werk.

Mijn vrolijke dieren zijn met de hand opgebouwd uit klei. Ik hou van de natuur, maar mijn dieren zul je er niet snel tegenkomen ;) Ze worden speels en met veel fantasie gevormd en gekleurd (geglazuurd). Elk werkstuk is uniek, wordt zorgvuldig afgewerkt, gesigneerd en krijgt een eigen, bijpassende naam (deze namen worden door bezoekers met veel plezier gelezen).

Mijn werk is regelmatig op kunst-/keramiekmarkten en beurzen te vinden, maar ook tijdens een kunstroute en/of in galeries en beeldentuinen staat het, permanent of tijdens een groepstentoonstelling.

Mijn unieke creaties zijn, zover bekend, in België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika in particulier bezit.

Drie van mijn egels waren in 2011 te winnen bij de wedstrijd ‘de meest natuurlijke / milieuvriendelijkste tuin van Spijkenisse’, uitgeschreven door Groei & Bloei, afd. Spijkenisse/Hoogvliet.

10 november 2013 was ik jurylid bij de Nationale Kunstdagen, georganiseerd door de Stichting Kunstweek.

Ik ben o.a. aangesloten bij

  • Nationale associatie voor beeldend kunstenaars (NABK)
  • Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)
  • Kunstkring Voorne
  • Exto

 

Voor 'veelgestelde vragen' klik hier.

 

HomeAgendaFoto'sNieuwsbriefWerkwijzeProfielPublicatiesContact